Segítség

Az alábbi oldalon a szállítással, fizetéssel, általános vásárlási kérdésekkel kapcsolatos fontosabb információk találhatók meg. A gyakran ismételt kérdésekre kattintva a válaszok is megtalálhatók. Amennyiben a felmerülő kérdést az alábbi segítség oldal nem válaszolja meg, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail-es ügyfélszolgálaton keresztül: KAPCSOLAT , vagy a képernyő jobb alsó sarkában található élő Chat segítségével!

 

 

Szállítási Információk (2)

Ingyenes szállítás a megjelölt Doktor Lehelet termék megvásárlása esetén. FoxPost és házhozszállítás választása esetén is ingyenes kiszállítás az ország bármely pontjára. Ingyenes szállítás minimum 3 doboz Doktor Lehelet kapszula esetén.

 

A Doktor Lehelet termékek átvételére a FoxPost csomagautomaták használatával is van lehetőség, amely az egyik legköltséghatékonyabb szállítási módszernek számít.

Átvétel menete: Vásárlás után a kifizetés során válaszd ki a lakhelyedhez legközelebb eső FOXPOST automatát. Ha a csomagod megérkezett az átvételi pontra, a FOXPOST munkatársai SMS-ben értesítenek, ezért fontos, hogy a megrendelés során add meg telefonszámod! Az üzenetben elküldött egyedi, csak általad ismert kóddal nyithatod ki az automata megfelelő ajtaját. Fontos: őrizd meg a kapott SMS-t, mert szükséged lehet rá, ha vissza szeretnéd küldeni a csomagot. Látogass el az automatához, add meg a kódodat és nyisd ki a rekeszedet: a csomag tartalmáról csak neked van tudomásod, így a folyamat nemcsak villámgyors, de rendkívül diszkrét is.További információk a FOXPOST oldalán: LINK

Utánvétes vásárlás esetén: az automatánál a webshopokhoz hasonlóan lehetőséged van használni a bankkártyádat.

 

Load More