Segítség

Az alábbi oldalon a szállítással, fizetéssel, általános vásárlási kérdésekkel kapcsolatos fontosabb információk találhatók meg. A gyakran ismételt kérdésekre kattintva a válaszok is megtalálhatók. Amennyiben a felmerülő kérdést az alábbi segítség oldal nem válaszolja meg, úgy kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mail-es ügyfélszolgálaton keresztül: KAPCSOLAT , vagy a képernyő jobb alsó sarkában található élő Chat segítségével!

 

 

Fizetési Információk (3)

Webáruházunk biztosítja természetesen a hagyományos utánvét lehetőségét is a vásárlások alatt. Ez esetben áruházunk 228 Forintos utánvét kezelési díjat számít fel. Az utánvétes fizetés során a végösszeget a FoxPost automatáknál (CSAK BANKKÁRTYÁVAL!), vagy a FoxPost házhozszállítás közben a futárszolgálat munkatársa részére  készpénzben kell megfizetni.

További, szállítással kapcsolatos információk a kérdések közt, a Szállítási Információk fülben találhatóak.

A szállítás 3 doboz Doktor Lehelet termék rendelése esetén INGYENES! Az utánvét kezelési díj (290 Ft) ebben az esetben felszámolásra kerül!

 

Fizetési lehetőségként használható az egyszerű és biztonságos fizetési rendszer, a PayPal is. Két féle PayPal fizetési megoldást ajánl rendszerünk. Egyiket már meglévő PayPal felhasználók számára, másikat pedig fiókkal nem rendelkező, de bankkártyás fizetést választók használhatják. Ha nincs PayPal számlád, dombornyomott bankkártyáddal akkor is biztonságosan fizethetsz a PayPal oldalán keresztül. Az elekronikus számla szolgáltatás segítségével számlája a fizetést követően automatikusan kiállításra kerül.

Előre történő banki átutalás esetén a megrendelést követően a visszaigazoló e-mailben küldi el rendszerünk az utaláshoz szükséges információkat, illetve azok a vásárlás utáni visszaigazoló képernyőn is megjelennek. Utánvétes fizetés esetén a Billingo elektronikus számlázási rendszere automatikus díjbekérőt is kiállít, amely a megrendelést követően e-maiben kerül továbbításra. Az elektronikus számla e-mailben való elküldése és a szállítási folyamat elindítása az utalás beérkezésétől számítva kezdődik!

Load More